פסטה ברוטב שמנת ופטריות כמו של פעם

 פסטה שמנת ופטריות לבלוג
 איזה תענוג שמכבדים אותך במוצר מצויין .
לייק אנד שר שלחו לי צידנית עם רוטבי שמנת של יוטבתה
שני מיכלים מכל טעם .
הפעם הלכתי על הפטריות.
פתרון חם ליום קר בקלות וטעיםםם
לא לוותר .
צריך-
400 גרם פסטה מסוג שאוהבים לבשלה לפי הוראות היצרן
2 סלסלות פטריות קרמיני פרוסות עבה -האחיות הקטנות של הפורטבלה .
הן נמכרות בדרך כלל בצמד עם שמפיניון.
2 מיכלי רוטב שמנת פטריות של יוטבתה מסדרת הרטבים המצויינים שלהם .
פלפל שחור גרוס טרי .
בצל בינוני קצוץ דק .
מעט חמאה לטיגון .
אופן ההכנה
מזהיבים את הבצל והפטריות במעט חמאה ומניחים במקום חם
בנתיים מחממים בסיר גדול כף חמאה מעבירים את הפסטה המסוננת היטב
דואגים שתצופה בה.
מוסיפים את מיכלי רוטב השמנת ומחממים היטב
מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים מעל בפטריות החמות שלנו .
מגישים חם ומתענגים מכל ביס .
שווה בטירוף ומומלץ.
אגב ניתן להחליף את הרוטב ברוטב ארבע הגבינות או אפילו זה עם העגבניות.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
פסטת שמנת ופטריות
פסטה שמנת ופטריות לבלוג
leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.