פסטה ברוטב רוזה

פסטה קרמית ברוטב עגבניות מהיר, טעים, מפנק ובעיקר עם טעם של עוד

צילום : אלונה זוהר

 

המצרכים:

חבילת פסטה-מבושלת לפי הוראות יצרן

30 גרם חמאה

3 שיני שום כתושות

250 גרם עגבניות מרוסקות

חצי בקבוק מחית עגבניות קלה

1 שמנת מתוקה לבישול

אופן הכנה:

להמיס בסיר את החמאה,

להוסיף את השום,

להוסיף את העגבניות המרוסקות,

את המחית הקלה לערבב.

להוסיף מלח, ושמנת מתוקה לבישול ולערבב.

לבשל ביחד עד הסמכה, כחמש דקות.

להוסיף את הפסטה המוכנה, לערבב ולהגיש.

בתיאבון!