פיתות קטנטנות

לא לא משעמם לי, ראיתי את הפיתות שדודו חמוד הכין אמרתי גם אני יכולה.
להמיס, לערבל ,להתפיח ,למשמש את הבצק, לשטח ולמרוח שמן זית והופ, יש כיס תפוח .
תיהנו

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

3 כוסות קמח

2 כפות שמרים יבשים

1 כף סוכר

1 כפית מלח

כוס מים חמימים.

הכנה:

בקערה קטנה- 1/4 כוס מים חמימים שמרים וסוכר. יש להמתין 10 דק' לתסיסת השמרים.

במערבל: קמח + מלח + שמרים תוססים + 3/4 כוס מים פושרים.

ללוש 10 דק', מתקבל בצק רק ונעים, להניח בצד להתפחה – הכפלת הגודל .

לחמם תנור ל 190 מעלות,

יוצרים כדורים ומשטחים כל כדור בעזרת מערוך לגודל הרצוי ומניחים בתבנית עם נייר אפייה .

מורחים מעלה שמן זית ומעטרים  בזעתר ,פלפל שחור קיצקצ מה שבא לכם.

פיתותלתנור ל 6-7 דקות או עד שה"כיס" תופח

מתכון מקורי- השף הלבן

פיתות קטנטנות

לא לא משעמם לי, ראיתי את הפיתות שדודו חמוד הכין אמרתי גם אני יכולה.
להמיס, לערבל ,להתפיח ,למשמש את הבצק, לשטח ולמרוח שמן זית והופ, יש כיס תפוח .
תיהנו

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

3 כוסות קמח

2 כפות שמרים יבשים

1 כף סוכר

1 כפית מלח

כוס מים חמימים.

הכנה:

בקערה קטנה- 1/4 כוס מים חמימים שמרים וסוכר. יש להמתין 10 דק' לתסיסת השמרים.

במערבל: קמח + מלח + שמרים תוססים + 3/4 כוס מים פושרים.

ללוש 10 דק', מתקבל בצק רק ונעים, להניח בצד להתפחה – הכפלת הגודל .

לחמם תנור ל 190 מעלות,

יוצרים כדורים ומשטחים כל כדור בעזרת מערוך לגודל הרצוי ומניחים בתבנית עם נייר אפייה .

מורחים מעלה שמן זית ומעטרים  בזעתר ,פלפל שחור קיצקצ מה שבא לכם.

פיתותלתנור ל 6-7 דקות או עד שה"כיס" תופח

מתכון מקורי- השף הלבן