חומרים: תבנית בקוטר 26
1 כרובית שמנמנה וטרייה ( לבנה, לא צהבהבה)
רוטב עגבניות מוכן
1/4 כפית סוכר
מלח ופלפל שחור גרוס גס
10 פרוסות גבינת מוצרלה
על בזיליקום
1 כוס גבינה צהובה – מה שבא לכם- מגורר
הכנה:
את הכרובית לרסק במג'ימיקס- לשטח בתבנית שטוחה להדק ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מע' על מנת לייבש את הכרובית 15-20 דק'.
אחר לפורר שוב (ידני עם מזלג) ולהעביר לתבנית . להכניס לתנור לעוד 10 דק',
להוציא מהתנור, למרוח את רסק העגבניות שעורבב עם הסוכר המלח והפלפל.
לסדר את הגבינה מעלה ( כמו רעפים) ולהניח עלי בזיליקום בין הגבינות.
לפזר מעלה גבינה צהובה ולתנור עד בעבוע הגבינות מעלה.
תיהנו תיהנו.











