לפעמים כשבערב באה לה בטוב ארוחה קלה
חמה אבל בלי לרוח זמן רב רק לחתוך סלט יד אז זהו המתכון עבורכם
מפשירים מהבוקר פילטים של דג בס לפי הכמות הרצויה
כך שיהיו מוכנים להכנה בערב כשתגיעו הביתה
מכינים קערה עם 2 ביצים טרופות עם מעט מים
1 כפית חרדל דיזו'ון עם גרגרים (טעים ופציח)
2 כפיות או יותר תבלין טוסקנה
לא צריך מלח כי יש בתבלינים ואם חסר מוסיפים אחר כך
עוד צריך כוס קמח או יותר לפי מנות הדגים שהכנתם.
פירורי לחם מוזהבים-לפחחות כוס
1 כף תבלין טוסקנה
מערבבים יחד בקערית מתאימה
עקרונית ניתן להחליף תבלינים למה שאוהבים אבל טוסקנה מכילה שום , פפריקה ועוד טעמים טובים.
שמן לטיגון
ההכנה
בשקית ניילון גדולה מניחים את הדגים מנוגבים בנייר סופג.
מוסיפים את כוס הקמח וסוגרים שקית ומנערים שהקמח ידבק בדגים.
טובלים בביצים הטרופות ומיד בפירורי הלחם
מעבירים לשמן החם ומטגנים להזהבה.
מגישים חם עם טריזי לימון וסלט ירקות .
לארוחה רומנטית גם בקבוק יין לבן יוסיף נופך .
כך מסתיים לו יום.
ניתן להניח את הדגים על נייר אפיה בתבנית טבולים כבר בכל הפרודוקטים האמורים
מרססים תרסיס שמן
ואופים בטורבו על 250 מעלות כרבע שעה .כשהציפוי מזהיב מגישים חם.












