חומרים:
8 פטריות רחבות וגדולות
2 שיני שום
4 גבעולי סלרי קצוצים
מעט שמיר
50 גר' חמאה
1/2 חבילת אפונה ננסית
מעט פרמז'אנו מגורד לפיזור מעלה
כוס יין לבן (אפשר גם מים/חלב)
תבנית שמיועדת לתנור
הכנה:
בסיר : את החמאה ולהוסיף את האפונה לערבב ואחר להוסיף את כל החומרים להוציא את הגבינה.
"להוריד" את רגלי הפטריות ולקצוץ בעזרת סכין – להעביר לסיר
להוסיף את הסלרי הקצוץ
להוסיף שמיר קצוץ.
לתבל במעט גרגירי צ'ילי גרוס
להכניס את התערובת לפטריות
לפזר מעל את הגבינה.
לתבנית: כוס יין ולסדר את הפטריות.
לתנור שמחומם ל 180 מעלות ,20 דק












