פטריות פורטבלו ממולאות בכל טוב

מלאני הצטרפה למשפחה שלנו בשמחה רבה ועכשיו חייבים גם מאכלים צמחוניים.
מנה נפלאה ,קלה להכנה וטעימה.

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

8 פטריות רחבות וגדולות

2 שיני שום

4 גבעולי סלרי קצוצים

מעט שמיר

50 גר' חמאה

1/2 חבילת אפונה ננסית

מעט פרמז'אנו  מגורד לפיזור מעלה

כוס יין לבן (אפשר גם מים/חלב)

תבנית שמיועדת לתנור

הכנה:

בסיר  : את החמאה ולהוסיף את האפונה לערבב ואחר להוסיף את כל החומרים להוציא את הגבינה.

"להוריד" את רגלי הפטריות ולקצוץ בעזרת סכין – להעביר לסיר

להוסיף את הסלרי הקצוץ

להוסיף שמיר קצוץ.

לתבל במלח פלפל שחור גרוס גס

לתבל במעט גרגירי צ'ילי גרוס

להכניס את התערובת לפטריות

לפזר מעל את הגבינה.

לתבנית: כוס יין ולסדר את הפטריות.

לתנור שמחומם ל 180 מעלות ,20 דק