אני בשוווווווווווווווווווונג , אז עוד אחד ודי להיום 🙂 לרוב האוכל שאני מבשלת ומכינה נובע מדודות שבאות לי באותו הרגע – היום הייתה לי דודא אדירה לזה וכשאני בדודא שום דבר לא יעצור אותי !!!
מנה טעימה, קלילה, לא משמינה המתאימה לבארנץ' נחמד, ליד סטייק או דג , או ליד סוליות סויה (לטבעונים….) או סתם לנשנוש – רק תשתדלו שלא יהיו בקרבתכם אנשים 24 שעות לאחר אכילתה……
פטריות מוקפצות בשום ועשבי תיבול:
2 סלסלות פטריות שמפניון
צרור פטרוזיליה קצוצה
3 ענפי טימין כשהעלים מופרדים מהגזע.
3 ענפי רוזמרין (מטורפת על עשב התבלין הזה) כשהעלים קצוצים דק
4 ענפי נענע כשהעלים גם קצוצים
צרור בזיליקום קצוץ
6 -7 שיני שום קצוצות
שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
מסירים את הרגללים מהפטריות וחותכים לרבעים . בווק או במחבת יוצקים שמן זית בנדיבות ומחממים מעט , זורקים את הפטריות ומקפיצים כ-5 דקות , מוסיפים את עשבי התיבול והשום ומקפיצים עוד כ-5 דקות מתבלים במלח ופלפל מערבבים ומכבים את הגז .
טעים להגיש חם או קר .












