פוקצ'ה ללא גלוטן

הפוקצ'ה הזו מוקדשת לאיילת שלנו.
ממש כמו פוקצ'ה רגילה .

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

1 ק"ג קמח ללא גלוטן (איטלקי)

50 גר' סוכר

50 גר' שמרים טריים

750 מ"ל מים פושרים

20 גר' מלח

150 מ"ל שמן זית

חופן גבעולי רוזמרין

הכנה:

במיקסר עם וו לישה מערבלים -קמח,סוכר ושמרים,במהירות נמוכה.

להוסיף את המים וללוש 5 דק'.

להוסיף שמן זית והמלח וללוש עוד 5 דק'.

מעבירים לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה.

מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשחים בעזרת הידיים לעובי של

1 סמ'. בעזרת כריות האצבעות ליצור גומות בלחיצות עדינות.

להזליף שמן זית

לפזר מעלה את עלי הרוזמרין

ומעל מלח גס.

להתפיח 30 דקות.

מחממים תנור לטמפ' 220 מעלות, אופים כ-15 דקות.