פופסטאר – סדרת חטיפי פופקורן חדשה ומתכון גם.

פופסטאר
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
התמונה של ‏לאה זוהר‏.
בשבוע שעבר בעין הסערה הוזמנתי להשקת סדרת חטיפי הפופקורן החדשה של חברת דנשר תחת המותג פופסטאר .
עד עתה החברה שיווקה פופקורן למיקרוגל וכעת יש כבר פוופקורן מוכנים לאכילה בשקיות .
פתרון נפלא לאמהות שפוחדות שילדיהן ישתמשו במיקרו כשהן אינן בבית.
פתרון מופלא לעצלנים שבנינו לא לקום מכורסת הטלביזיה אלא לפתוח שקית פופקורן מוכנים לאכילה בטעם וברמה גבוהה.
ישנם ארבעה טעמים
טבעי,מתוק מלוח טעים ברמות,קרמל וקרמל עם בוטנים .
https://api2-mail.walla.co.il/email/1988644904/attachment/%25D329EA7DCC40DB28626D6EBA664F599915918F8A
https://api2-mail.walla.co.il/email/1988644904/attachment/%2513A298C4C003B95925A956FC5AD6AD240B54DC7A
החטיף טבעי ללא צבעי מאכל או חומרים משמרים.
הוא גם טבעוני  וללא גלוטן כך שסוגר פינות וניתן להגשה  במסיבות יום הלדת או אחרות לילדים .
בשיחה עם מנהלת השיווק הסתבר שהחטיף מיוצר בבולגריה ומיובא ארצה באישור הרבנות הראשית לישראל.
מהיכרותי האישית עם התעשיה הבולגרית אני יכולה לאמר שהיא מוקפדת,נקיה מאוד ומחמירה בנהלים בריאותיים.
פופסטאר אפויים ולכן אין בהם קלוריות מיותרות ובשל הטעמים הם ניתנים לאכילה גם לחולי סכרת כמוני שדגמתי את הטבעי והוא טעים ברמות.
אנשי הפיתוח של דנשר עשו עבודה טובה מאוד עם החטיפים הללו הם טעימים ומחירם שפןי כך שאם יוצאים עם הילדים לסרט לא צריך להשקיע הון…הילדים נהנים וגם הכיס שלנו.
מותג הפופקורן פופסטאר הוא בבעלות דנשר ומהווה היום 40% מנתח השוק .
חטיפי פופסטאר מומלצים בכל פה גם קטגוריית הפופקורן למיקרוגל ובמיוחד אלו החדשים המוכנים ללא לכלוך או טרחה מיותרים .
ויש גם מתכון שלי עם הפופקורן של דנשר
ציבורי פופקורן ופיצוחים המתאימים לאירוח למבוגרים .
שקית פופקורן בטעם טבעי
50 גרם שקדים משובבים קלויים
50 גרם זרעוני דלעת
50 גרם צימוקים או חמוציות
כוס סוכר
רבע כוס מים
1/2 כפית קינמון
בסיר או קערה מתאימים מערבבים את החטיף והפיצוחים
מעבירים בכף למנג'טים קטנים
בסיר קטן מכינים קרמל מהסוכר ,המים והקינמון
מנטפים כשזה חם מעל ציבורי הפופקורן
מצננים היטב .זה מתקשה והופך למ=A2דן נפלא .
בתיאבון .
leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.