פאדג' שוקולדי במיוחד

פאדג' נהדר, לא מתוק מידי ( הורדתי 1 כוס מהמתכון המקורי) השתמשתי בקמח ללא גלוטן "כרגיל" כמובן שניתן להכין עם קמח לבן.

פאדג3

חומרים:

תבנית 24 מרופדת בנייר אפייה

200 גרם חמאה רכה

200 גרם שוקולד מריר איכותי

2 כפות קקאו איכותי

6 ביצים

2 כוסות קמח

1/2 כוס סוכר חום

1/2 כוס סוכר לבן

נייר אפייה

הכנה:

לרפד תבנית אפייה

שוקולד, חמאה וקקאו להמיס, בבן מרי או במיקרו 

במיקסר : 6 ביצים + סוכר חום+ לבן- לתת למיקסר לעבוד 12 דקות !

לקרר את תערובת השוקולד.

לערבב את השוקולד בקיפולים עם תערובת הביצים.

להוסיף את הקמח לערבב בעדינות.

להעביר לתבנית ולאפות – 160 מעלות, 50-55 דקות.

תיהנו