למצרכים:
1 גזר חתוך לקוביות
1 זוקיני/קישוא חתוך לקוביות
חצי בצל חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
4 שיני שום פרוסים
1 ק"ג חלקי עוף – לפי בחירה (אני שמתי כנפיים)
שמן זית
כורכום
מלח
תבלין גריל עוף
2 כוסות ארוז
4 כוסות מים רותחים
להכנה:
לשים את כל הירקות בפיירקס/בתבנית. לשים מעליהם את האורז, לערבב להוסיף 1 כף מלח, 1 כפית כורכום, רבע כוס (חד פעמית) שמן זית. לערבב הכל מעל לצקת את המים ושוב לערבב.
לשים את העוף בקערה, לשים עליו 2 כפות תבלין גריל עוף ושליש כוס שמן זית, לעסות אות והיטב ולהניח מעל האורז.
לכסות את התבנית בנייר כסף ולשים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות לשעה. להוציא את נייר הכסף ולהשאיר בתנור לעוד חצי שעה. והרי לכם ארוחה מלאה בתבנית שלי לקח 7 דקות בדיוק להכין..
אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!















