3 תפוחים מקולפים, מגולענים וחתוכים לקוביות
2 כפיות אבקת סוכר
כף מיץ לימון
8 חלבונים
8 חלמונים
280 גרם סוכר
325 גרם שקדים טחונים (במג 'מיקס) דק- טחנתי בחנות תבלינים
גרידה מלימון שלם
1 כף מיץ לימון
50 גרם שקדים פרוסים
להכנה:
1. לשים את קוביות התפוחים, 2 כפיות אבקת סוכר ועף לימון בסיר קטן. לבשל על אש קטנה עד שהתפוחים רכים (בערך 10-15 דקות) לצנן.
2. במיקסר עם וו הקצפה, להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב וקשה.
3. בקערה נפרדת, לשים את השקדים הטחונים וגרידת הלימון ולערבב.
4. תוך כדי פעולה איטית מאוד של המיקסר, להוסיף את החלמונים, לאחר מכן להוסיף את התפוחים , כף מיץ לימון ולבסוף את השקדים וגרידת הלימון.
5. להעביר לתבנית משומנת, לפזר מעל שקדים פרוסים ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
6. לעטר באבקת סוכר ולהגיש.













