עוגת שכבות קרם מנגו קפואה
העוגה הזו היא שילוב של טעם פירות קיץ, מרקם גלידתי ומזון-על והיא גם טבעונית. המתכון, של קרן בירמן, משתתף בתחרות מתכוני פירות הקיץ של סלונה

העוגה הזו היא שילוב של טעם פירות קיץ, מרקם גלידתי ומזון-על והיא גם טבעונית. המתכון, של קרן בירמן, משתתף בתחרות מתכוני פירות הקיץ של סלונה


גבולות/רונית רפ
גבולות/רונית רפ
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?