============
רכיבים
======
6 ביצים
1/2 1 כוס סוכר
1/2 כוס מיץ תפוזים
5 כפות שמן
1 כף תמצית וניל
שתי כוסות קמח תפוחי אדמה
1. שקית אבקת אפייה.
2 כפות קקאו.
אופן ההכנה
=========
1. מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגתיות, ממשיכים בהקצפה עד לקבלת קצף יציב.
2. בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, השמן, מיץ התפוזים ותמצית הוניל. לאחר מכן מוסיפים את הבלילה לחלבונים המוקצפים תוך כדי הקצפה במהירות איטית.
3. מוסיפים לתערובת את הקמח תוך
כדי תנועות קיפול או הקצפה איטית
משמנים תבנית מספר 24 או חד פעמי עגולה , מהגבוהות, כמו שאני הכנתי, יוצקים 2/3 מהבלילה ולשליש הנותר מוסיפים 2 כפות קקאו ומערבבים לקבלת בלילה חומה, יוצקים עם כף על הבלילה הלבנה ומשיישים תוך כדי קיפול עד תחתית התבנית לשיטש מושלם
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ 50 דקות
לא תאמינו כמה גבוהה ועסיסית היא יוצאת!
ציפוי:
200 מ"ל שמנת מתוקה 200 גר' שוקולד מריר איכותי- להמיס לקרר מעט ושפוך על העוגה.
היות ונשאר לי קצפת , הקצפתי ועשיתי תסרוקת לעוגה 🙂
אפשר לצפות בתותים או בכל פרי אחר,
תיהנו












