חומרים:
4 ביצים
2 כוסות סוכר
200 גר' חמאה רכה
1 כוס קקאו איכותי
1 כף תמצית וניל איכותית
3 כוסות קמח לבן
2 כוסות חלב
1 א. אפייה
הכנה:
להקציף את הביצים לקצף (5 דר)
להוסיף בהדרגה את הסוכר ולנמשיך להקציף 5 דק' נוספות
חמאה (וכל הזמן להקציף)
להוסיף וניל,
להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף קמח, א.אפייה וחלב.
להגביר את מהירות המיקסר לעוד 7-8 דדק'.
לשמן תבנית 26 (אני אוהבת לפזר סוכר בצדדים).
להעביר את הבלילה ולאפות 45 דק' על חום של 170-175 מעלות טורבו
250 גר' שוקולד מריר ו250 גר' שמנת מתוקה.
להביא לרתיחה את השמנת ולשפוך מעל השוקולד ולערבב היטב.
לתת לתערובת להתקרר ולמרוח שכבה "רצינית מעלה ובצדדים.
תיהנו












