חומרים:
4 ביצים
2 כוסות סוכר
150 גר' חמאה רכה
1 כוס קקאו משובח
1 כף וניל איכותי
3 כוסות קמח רגיל
א.אפייה
2 כוסות חלב
גאנש:
2 מיכלים שמנת מתוקה
1/2 ק"ג שוקולד מרירי איכותי
הכנה:
ביצים + סוכר להקציף לקצב תפוח
להוריד מהירות ולהוסיף את הקקאו
להוסיף חמאה ותמצית וניל איכותית
ולערבל 5 דק'.
לסרוגין להוסיף קמח+ א. אפייה וחלב.
לערבל 5 דק במהירות גבוהה.
לסדר קיצפיות ומעל לשפוך את הבלילה
לחמם תנור ל 165 מעלות 40 דק'
מכינים את הגאנש:
להביא לרתיחה את השמנת המתוקה ואחר לשפוך על גבי השוקולד ( בקערה נפרדת) ולערבב עד שהשוקולד נמס.
לקרר למרוח על העוגה שכבה מכובדת.












