עוגת פירות יבשים קלויה

עוגה קלה מאוד להכנה וטעימה במיוחד בשל אורך זמן שהייתה בתנור מה שהופך את הפיצוחים לקלויים

עוגת פירות יבשים קלויה

מצרכים לתבנית אינגליש קייק אחת:

3 ביצים

מעט ונילין/חצי בקבוקון של תמצית וניל

1/2 כוס קמח לבן/מלא

1/2 כוס סוכר לבן/דמררה

300 גרם אגוזים לפי בחירה

300 גרם פירות יבשים מגוונים קצוצים

להכנה:

בקערה לערבב את הביצים, הקמח, הסוכר והווניל היטב שלא יהיו גושי קמח. להוסיף את האגוזים והפירות ולערבב היטב שיהיו מצופים בבלילה.

להניח בתבנית אינגליש קייק חד פעמית (חובה) ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 120 מעלות לשעה-שעה וחצי – עד שהעוגה שחומה ויציבה למגע.

ולמה תבנית חד פעמית? כדי שיהיה נוח לחלץ ולפרוס את העוגה דק דק. נשמר בקופסה סגורה לאורך זמן.

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!