לתבנית קטנה ועמוקה 20X15(עומק של 10 ס"מ ולא השטוחה שנמכרת כחמגשית.
6 נקטרינות או אפרסקים חתוכים לשמיניות
מסדרים בתחתית התבנית ומפזרים עליהם 2 כפיות אבקת מתוק וקל מתאימה לבישול ואפיה(בקופסה שקופה עם מכסה אדום )
מפזרים גם כף חמאה מלוחה וקרה בפתיתים
לבלילה
400 גרם גבינה לבנה 5%
2 ביצים
10 כפיות קמח
שקית אבקת אפיה
מעט וניל נוזלי
3 כפיות ממתיק מתוק וקל לאפיה ובישול
1 כוס חד פעמית שמן או 50 גרם חמאה נמסה
אם צריך מים שהעיסה לא תהיה יבשה.
מעבירים העיסה מעל הפירות ועם כף מיישרים
אופים כחצי שעה שהעוגה תתייצב תשחים והפירות למטה יתבשלו
מגישים חם הפוך כשהפירות מלמעלה ועם גלידתץ ונים ליד .
אפשר לחילופין להניח כף שמנת חמוצה ואבקת ממתייק מעליה…












