מצרכים:
1 חבילת פתי בר\בישקוטים
1 שמנת מתוקה
1 חבילה גבינת מסקרפונה
2 כפות בהריון אינסטנט פודינג
1 חבילה אבקת סוכר (100 גר')
1 מעדן יולו לבן (או חבילת שוקולד לבן מומס בפולסים קצרים במיקרו)
רבע כוס חלב
כוס אספרסו (אפשר מקפסולה אחת ולהשלים עם מים רותחים לכוס ואפשר כפית גדושה קפה נמס ומים רותחים)
אופן ההכנה:
1. בקערת המיקסר מקציפים שמנת מתוקה, 2 כפות אינסטנט פודינג ואבקת סוכר עד שמתחיל להסמיך
2. במהירות נמוכה, מוסיפים את המסקרפונה והחלב ומקציפים במהירות גבוהה לקרם עמיד אך לא קשה (העוגה עוד מתייצבת במקרר)
3. מוסיפים את היולו הלבן\השוקולד הלבן במהירות נמוכה עד לאיחוד של המסה
4. טובלים כל ביסקוויט\בישקוטי באספרסו משני צידיו ומניחים בתבנית פיירקס מלבנית בינונית
5. מורחים מחצית מהקרם על הביסקוויטים\הבישקוטים וחוזרים שנית על הפעולה
6. לקישוט אפשר לפזר מה שנשאר מחבילת הפתי בר או לבזוק אבקת קקאו
7. מכסים ומשאירים 2-4 שעות במקרר להתייצבות
~אוכלים עם כף ישר מהתבנית, בהצלחה!~
מוזמנים לעקוב אחריי גם באינסטגם ובפייסבוק של "מחשבות על אוכל"
https://www.facebook.com/thinkingfoods/











