עוגת לימונענע פרווה

עוגה קלילה שאינה מעיקה בימים חמים אלה. ניתן לשנות את הטעמים לפי עונות השנה ולבטח אם יש לכם כל תרכיז במקפיא.
תיהנו.

בחורה עם מחשב נייד

עוגת לימונענע

עוגת  לימונענע  ,

חומרים:

6 ביצים מס 2 1

 3/4  כוס סוכר

2+ 1/4  כוס קמח

1 אבקת אפיה

1כפית תמצית וניל

3/4 כוס שמן

1 כוס רכז לימונענע

לגרד  2 כפות גרידת לימון או לים

הכנה:

 להקציף 6 חלבונים עם  חצי כוס סוכר ,

בקערה אחרת לערבב את שאר החומרים עד אחידות ללא גושים .

לחמם התנור לחום בינוני 170 מעלות ולשמן תבנית סיר פלא

את הקצף להכניס לבלילת הביצים ב 3 נגלות ולקפל בעדינות.

להעביר לתבנית ולאפות 40 דקותעוגת לימונענע 1