למצרכים:
180 גרם תמרים בוואקום
3/4 כוס סוכר
11/4 כוסות מים
2 ביצים
1 כוס שמן
1 אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתייה
11/2 כוסות קמח כוסמין
1 כפית קינמון
4 כפות חמוציות
אגוזי מלך לעיטור
1. בסיר קטן לשים את המים, הסוכר והתמרים ולערבב עד שהכל יימס ויהיה בלילה אחידה. (לשים לב שאם יש חלקים קשים בתמרים – להוציא אותם). לצנן את התערובת.
2. להוסיף את השמן ולערבב. להוסיף את הביצים ולערבב שוב. להוסיף את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה והקינמון ולערבב עד איחוד מושלם.
3. להוסיף את החמוציות ולערבב.
4. לשפוך את הבלילה לתבנית משומנת ולעטר מעל עם אגוזי מלך.
5. לאפות את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 35-40 דקות. וזהו! מושלם!!!!!!












