על מנת להכין את המתכון המקורי נא להחליף את אבקת האפייה ב- 1 כפית סודה לשתייה. למי שמאוד רגיש לטעם הסודה לשתייה (כמוני) לא יאהב את המקור שהוא עם עקבות טעם של סודה לשתיה.
העוגייה ללא הסודה לשתייה מעולה ואין כל משמעות לתוספת הסודה לשתייה במקרה זה.
למצרכים:
200 גרם חמאה
200 גרם סוכר
120 גרם סוכר חום
ונילין/תמצית וניל
2 ביצים
320 גרם קמח
1 שקית אבקת אפיה
300 גרם שוקולד צ'יפס
120 גרם אגוזי מלך
להכנה:
במיקסר עם וו גיטרה לשים: חמאה חתוכה לקוביות, סוכר, סוכר חום, וניל וביצים. לעבד עד שהעיסה תהיה אחידה ללא גושי חמאה.
לערבב בקערה נפרדת את הקמח, אבקת אפיה שוקולד צ'יפס ואגוזים.
לשפוך את מה שיש בקערת הקמח לקערת המיקסר עם החמאה לערבל את שניהם יחד עד שיתאחדו.
ליצור עיגולים בגודל כדור פינג פונג ולשים בתבנית במרווחים גדולים – הם מתפשטים בתבנית.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ- 20-30 דקות או עד שהעוגיות זהובות. לחכות לקירור מלא ורק אז להתחיל לטרוףףףףףף!
אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!
















