עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן

ניסיונות, תהיות ומציאת קמח מעולה שטוב לעוגות , לפיצות ועוד. החיים הופכים לקלים יותר.

  • עוגיות שוקולד ללא גלוטן
  • חומרים:

    כוס ו1/2 קמח "כרגיל" של "אשבל"

    קורט מלח

    1/2 כפית סודה לשתייה

    100 גר' חמאה רכה

    3/4 כוס סוכר – להוריד ל1/2 כוס

    1 ביצה

    כפית תמצית וניל

    1 כוס פצפוצי שוקולד

    1 כוס אגוזים/צימוקים (לא חובה)

    הכנה:

    לחמם תנור ל 175 מעלות

    לרפד 2 תבניות בנייר אפייה

    בקערה בינונית לערבב את הקמח + מלח+ סודה לשתייה

    בקערה נוספת לערבב את החמאה+ סוכר+ ביצה+ וניל + פצפוצי שוקולד

    את תערובת החמאה להעביר לתערובת הקמח ולערבב היטב .

    בעזרת 2 כפיות ליצור כדורים,

    מניחים בתבנית במרווח של 1/2 סמ' ומשטחים מעט עם האצבע.

    אופים 12 דק', מצננים היטב.

    בתיאבון