
חומרים:
כוס ו1/2 קמח "כרגיל" של "אשבל"
קורט מלח
1/2 כפית סודה לשתייה
100 גר' חמאה רכה
3/4 כוס סוכר – להוריד ל1/2 כוס
1 ביצה
כפית תמצית וניל
1 כוס פצפוצי שוקולד
1 כוס אגוזים/צימוקים (לא חובה)
הכנה:
לחמם תנור ל 175 מעלות
לרפד 2 תבניות בנייר אפייה
בקערה בינונית לערבב את הקמח + מלח+ סודה לשתייה
בקערה נוספת לערבב את החמאה+ סוכר+ ביצה+ וניל + פצפוצי שוקולד
את תערובת החמאה להעביר לתערובת הקמח ולערבב היטב .
בעזרת 2 כפיות ליצור כדורים,
מניחים בתבנית במרווח של 1/2 סמ' ומשטחים מעט עם האצבע.
אופים 12 דק', מצננים היטב.
בתיאבון
עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן
ניסיונות, תהיות ומציאת קמח מעולה שטוב לעוגות , לפיצות ועוד. החיים הופכים לקלים יותר.

איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0









