אני בעד הפשוט, המהיר והטעים. גם ועל אף שאני קונדיטורית אני תמיד מחפשת קיצורי דרך אבל תמיד תמיד לא על חשבון הטעם!!
למצרכים:
4 ביצים
1 כוס סוכר חום
1.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 קופסא של שמנת מתוקה (250 מ"ל)
4 כפות תמצית רום (אני הכי אוהבת של מימונס)
8 נקטרינות חתוכות
4 כפות של קונפיטורה איכותית (אני שמתי קונפיטורה של אפרסק פסיפלורה גם עם תות יהיה מאוד טעים או כל סוג שתבחרו :))
להכנה:
לחתוך את הנקטרינות ולערבב אותן עם הקונפיטורה.
בקערה נפרדת לערבב היטב את כל החומרים (פרט לאפרסקים).
לשמן תבנית אפיה (אני אוהבת עם תרסיס שמן). לשים חצי מהבלילה בתבנית, עליה לשים את הפירות ומעל לשים את שארית הבלילה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 45 דקות (או עד שהעוגה מוכנה).
רק דקה עבודה ותענוג של עוגה!
כדי להתעדכן ולקבל עוד הרבה מתכונים נפלאים שבאים מהלב לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!













