ספינז' מרוקאי עם ציפויים טעימים או בציפוי סוכר מסורתי,פרווה ,צמחוני וטבעוני

בחורה עם מחשב נייד

שלום לכולם

אני נרגשת לפתוח את בלוג האוכל שלי , בלוג בישול ואפייה ממטבחי הביתי

יהיו מתכונים נפלאים וקלי הכנה,

התלבטתי מה להעלות בפוסט ראשון , והלכתי לבסוף על מתכון לספינז'  מרוקאי משודרג עם ציפויים או בסגנון הקלאסי

תמונה רביעית ספינז

 

למתכון-

יש כאן קישור עם הדרכה מצולמת ומסודרת שגם אתם תוכלו להכין-

 

[youtube mR4YXVFVX40 nolink]

 

לשים בקערה-

1 קילו קמח לבן מנופה

1 כפית מלח

2 כפות סוכר לבן

1 שקית סוכר וניל

2 כפות שמרים יבשים

2 כפות שמן קנולה

1 כף ערק או וודקה

מים חמימים לפי הצורך בערך 750 גרם או לפי הצורך

להתחיל ללוש בעזרת הידיים ולהוסיף את המים עד שמתקבל בצק רך ודביק מאוד (אפשרי ללוש במיקסר)

ללוש כך כ-2 דקות עד שהבצק חלק, לשמן מעל עם כף שמן לכסות בניילון נצמד עד הכפלת הנפח,

לאחר שהבצק הכפיל את נפחו ללוש שוב מעט עד שהאוויר יוצא מהבצק

שוב למרוח למעלה בשמן ולכסות שוב בניילון נצמד עד שהבצק מכפיל את נפחו,

להכין מחבת רחבה ולשים שליש שמן קנולה מגובה המחבת

לחמם היטב לא להרתיח

להרטיב את הידיים לקחת חופן של בצק ליצור כדור ולחורר אותו בעזרת האצבע ולמתוח לצורת בגל גדול,

להניח לטיגון בערך כ-3 דקות מכל צד,

עד הזהבה

לאחר הסופגנייה טוגנה  לבזוק עליה סוכר

או שוקולד מומס עם כפית שמן, או מייפל ושברי פקאן

בתאבון