חומרים:
5 קישואים שטופים היטב (עם הקליפה) לא מבושלים
לרוטב:
1 מארז עגבניות מרוסקות
1 בצל חתוך לקוביות
4 שיני שום חתוכים קטן
מעט שמן זית
1/2 כוס מים
מלח+ פלפל שחור גרוס גס
קמצוץ של סוכר
הכנה:
בעזרת מנדולינה לחתוך את הקישואים לאורכם- בזהירות על האצבעות
במחבת לטגן מעט את הבצל, להוסיף את השום, להוסיף את העגבניות המרוסקות,
להוסיף מים ותיבול.
אפשר להוסיף בזיליקום
להקטין להבה, לכסות ולבשל 10 דק'.
להוסיף את הקישואים ולערבב..
להגיש ולטרוף.














