חומרים:
חבילת ספגטי מקמח מלא- השתמשתי ב "אדמה"(אורגני)
2 כוסות עגבניות תמר (שרי) חצויות – כתומות, צהובות ואדומות
1 כוס גזר גמדי (מופשר)-השתמשתי בגזר גמדי -"שופרסל"
מלח+ פלפל שחור גרוס גס
1/2 כפית סוכר או דבש או סילאן
2 כפות שמן זית איכותי
5 שיני שום קצוץ
1/2 פלפל חריף (טרי) ללא הגרעינים
הכנה:
רוטב:
לחמם מחבת ולהוסיף שמן זית ואחר להוסיף את העגבניות החצויות, אחר 5 דק' לערבב ושוב לתת לנו עד שהן מתרככות.
להוסיף 1/2 פלפל חריף קצוץ ללא הגרעינים
להוסיף את הגזר- חתוך ולהמשיך לבשל,
להוסיף את הסוכר/דבש/סילאן
להוסיף את השום והמלח+ הפלפל השחור
לטעום, אם חסר מלח להוסיף.
להקטין להבה ולבשל עוד 15 שעה.
כשהרוטב מוכן אפשר לבשל את הספגטי, כרגיל- מים + מעט מלח













