מאסטר שף כולם כוססים ציפרניים
ודרלינג ואני רעבים מיום עבודה ארוך כאורך הגלות .כל הדרך הביתה הוא ביקש בהססנות ספגטי בגבינות בחיוך קטן שרק אני מכירה אחרי 30 שנה
נו טוב…
המסך הענק שלנו מאפשר לי לצפות וגם להיות במטבחי האהוב
אז הכנסתי למי מלח רותחים חבילת ספגטיני ברילה מס' 5
דקיקים וממזרים בחיי אי אפשר להפסיק לשאוב אותם .
בנתיים מכינים בקערה –
250 גרם גבינה 9% – (אפשר פחות.)
1 מיכל שמנת חמוצה
2 ביצים גדולות
פלפל שחור גרוס טרי
להגשה – גבינת קשקבל מגוררת
פלפל שחור נוסף
עוד צריך מעט שמן וכף חמאה
מסננים את הפסטה המוכנה כהוראות היצרן ולא שוטפים .
מעבירים לסיר גדול שיכיל הכל את השמן והחמאה ומחכים שהחמאה תימס
מוסיפים את הפסטה ובוחשים שתצופה כולה
מעבירים את תערובת הגבינה והשמנת מעל ובוחשים היטב עד שהביצים יקרשו והפסטה תצופה כולה
יש שמשאירים שהתחתית תישרף
הפעם לא רצינו בכך
מגישים חם בצלחות גדולות ושטוחות ומגררים מעל גבינת קשקבל ופלפל שחור
מתענגים על כל ביס ומברכים אותי
דרלינג אוהב עם אבטיח ליד ובעונה שאין אבטיח סלט עגבניות ובצל בתיבול של מלח ושמן צמחי בלבד .













