מרכיבים
3 פרוסות סלמון מעושן
כוס קמח 130 גרם
3 ביצים
שקית אבקת אפייה
כוס חלב 220 מ”ל
שמן זית
רבע חבילה של עירית
מלח
פלפל שחור גרוס גס
אופן ההכנה
מחממים תנור מראש ל-190 מעלות ולאחר מכן לוקחים תבנית אינגליש ומברישים אותה עם מברשת בשמן.
לתוך קערה שהיא כלי בית נפוץ בכל מטבח מכניסים את הקמח,אבקת אפייה,ביצים,חלב וכף שמן ומתחילים לערבל עד לקבלת תערובת אחידה
ושלא תהיה נוזלית.לאחר שערבבנו היטב ולא נותרו גושים,יש להוסיף את הפלפל,מלח,סלמון ועשבי התיבול ולהמשיך במלאכת הערבול עד לקבלת
תערובת אחידה.
לאחר מכן יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומכניסים לאחר מכן אל תוך התנור לאפייה במשך 35 דקות או עד לקבלת הזהבת הסלמון.










