חומרים
פלנצ'ה רותחת .. מעל 2 להבות או מחבת פסים
2 פלפלים אדומים חתוכים
2 יח' אנדיב
1 חסה עגולה
3 יח' חזה עוף
מעט שמן לטובת המחבת (שניצלים)
מעט כמון, פפריקה אדומה, מלח+ פלפל שחור
2 יח' נייר אפייה
רוטב:
1 יוגורט
צרור פטרוזיליה
2 שיני שום
1 כף מים
מלח + פלפל
גבינת פרמז'נו מגוררת או פרוסות דק' (יוצרים בעזרת קולפן ירקות)
הכנה:
1.את הפלפלים להניח על הפלנצ'ה ולהפוך מידי פעם
2.לחתוך את האנדיב ל4 (חיתוך אורך) ולהניח על הפלנצ'ה.
3.רוטב: את כל החומרים של הרוטב בבלנדר- ערבוב רציני .
4.חזה עוף: להניח את חזות על נייר אפייה ולפזר תבלינים, להניח את נייר האפייה השני ולדפו קצת על השניצלים- ולהניח במחבת חמה ולהקטין להבה, להפוך צד כשמשחים. כשמוכן להוציא למשטח עבודה ולפרוס לפרוסות.
5.הרכבה:
לפזר עלי חסה חתוכים לפזר מעל את חלקי האנדיב, מעל את הפלפל, להזליף את הרוטב ומעל לסדר את חתיכות העוף.
אפשר לצלות פרוסות לחם ,לחתוך ולפזר מעל.
בתיאבון












