סלט שהמציא גיסי חיליק. הוא דורש קצת עבודת קילוף אבל זה משתלם.
שילוב הטעמים בין המתיקות, החריפות ומעט המרירות יוצר סלט מעניין, מפתיע ושונה. מבטיחה לכם שזה הסלט שייגמר ראשון בכל ארוחה. בין אם מדובר בבראנץ' חגיגי או כסלט במזנון סלטים או כתוספת.
מצרכים
- פומלה אחת
- אחד בצל גדול
- חצי כוס צנובר קלוי
- חצי כוס של צימוקים כהים ובהירים
- חצי פלפל ירוק חריף
- מעט עירית קצוצה לקישוט
רוטב
- כף סוכר
- כף מיץ לימון
- 2 כפות שמן זית
- חצי כפית מלח
- רבע כפית פלפל
אופן ההכנה
לקלוף את הפומלה, גם מהציפה הפנימית ולהפריד בין הבקבוקונים. לקצוץ את הבצל לחתיכות קטנות ולהוסיף לפומלה. להוסיף את הצנובר, הצימוקים ופיסות הפלפל החריף (מי שלא אוהב חריף שיוותר על הפלפל) לערבב היטב, לשפוך מעל את הרוטב ולקשט במעט עירית קצוצה.
בתיאבון.













