חומרים:
חבילת עלי תרד נקיים ובשרניים
חבילת עגבניות שרי עגולות / תמר
100 גר' גבינת צ'דר
1 בצל פרוס
מלח גס
פלפל שחור גרוס גס
מעט שמן זית
הכנה:
לשטוף ולייבש היטב את עלי התרד
לחתוך עגבניות
לפרוס את הבצל
לערבב ולתבל.
קליל,בריא וטעים

רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?