עכשיו, כשהמנגו בשיאו (או בדרך לשיא) אפשר להכין ולהתענג על סלט מושלם ומפתיע בטעמו.
למצרכים:
2 מנגואים פרוסים (לחתוך מסביב לגרעין) וחתוכים לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות (הכי טוב עם בצל סגול)
1 צרור של כוסברה שטוף וקצוץ קטן
מיץ מחצי לימון
1/2 כפית מלח
3 כפות שמן זית
להכנה:
להניח בקערה את קוביות המנגו, הבצל והכוסברה. לשפוך מעל את מיץ הלימון, לבזוק מלח ושמן זית. לערבב היטב שכל הירקות יצופו ברוטב.
טעים. טעים. טעים.
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!














