סלט חצילים – שתי ציפורים במכה אחת

בחורה עם מחשב נייד

סלט חצילים בשיטת הכנה חדשה
שורפים קולפים ואיך שזה עדיין חם מעבירים
ישר לצנצנת זכוכית מתאימה עם מכסה תואם
זולפים חומץ,שמן זית שום,כפית סוכר, מלח,כפית שום כתוש וצ'ילי בפתיתים
סוגרים היטב ושומרים 3 ימים במקרר.
פותחים ואוכלים וחצי מזה מערבבים עם מיונז טוב
שתי ציפורים במכה.סלט חצילים מעלף

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.