סופגניות אפויות בתנור עם ממרח לוטוס

אם נאמר את האמת, לא אוהבת סופגניות .
כזו אני , אוהבת לביבות והרבה.. והפעם החלטתי לנסות לאפות ולהכניס ממרח לוטוס לתערובת השמרים. ממש ממש עוגה טעימה שמזכירה סופגנייה.
למרות ששלי נראות כמו פטריות לאחר הגשם.

בחורה עם מחשב נייד

לחמם תנור ל 160 מעלות

חומרים :

3.5 כוסות קמח

2 כפות שמרית

1/4 כוס סוכר

קמצוץ מלח

ביצה אחת

כפית וניל איכותי

3 כפות שמן

1/2 חבילת ממרח לוטוס

1 כוס מים חמימים

הכנה:

לקערת מיקסר להכניס את המים והשמרים,

להוסיף את הקמח והסוכר- לערבל,

להוסיף ביצה, שמן, וניל , מלח ואת ממרח הלוטוס

לערבל 10 דק' במיקסר עם וו גיטרה .

להעביר לתבנית שקעים משומנת.

לאפות 15 דק',

אפשר לפזר מעלה אבקת סוכר ומעט ממרח לוטוס מעלה.

 

תיהנוסופגניות אפויות עם ממרח לוטוס