היגיינה היא נושא חשוב אשר אותו אנחנו מלמדים את הילדים שלנו כבר מגילאים צעירים. החשיבות של שטיפת ידיים לפני הארוחה ולאחר שמבצעים שימוש בחדר השירותים הם כאלה שמונעים את היווצרות של המחלות בעקבות שימוש בידיים שהן מלאות בחיידקים צואתיים מסוכנים לבריאות של קטן ועד להכי גדול שבינינו.
איך בדיוק שומרים על ידיים נקיות למשעי? מקפידים טרם האכילה לשטוף אותן היטב עם סבון, ולאחר מכן לנגב את הידיים מהשאריות שיכולות עדיין להיות עליהן בצורה יסודית עם מתקן לניגוב ידיים שנמצא בכל חדר שירותים ציבורי נכון להיום.
ככל שהמתקן יהיה כזה אשר מספק מינימום של מגע ישיר עמו ושליפה נוחה של האמצעי לייבוש הידיים והשטיפה שלהם בצורה טובה, כך נוכל להיות בטוחים כי מתקדמים אל עבר ארוחה שהיא לא רק טעימה, אלא גם נטולת חיידקים עם כפיים נטולות ונקיות למשעי. כמה שפחות מגע, משמע כמה שיותר ניקיון. גם להיגיינה של הידיים, וגם באספקטים האחרים של החיים…











