קרם בישול צמחי 5% שומן מסדרת השף הלבן .
הקרם נפלא לבישול ואפייה, ולהקרמה והסמכה, ובזכות טעמו הניטרלי מתאים למגוון מאפים ותבשילים.
גילוי נאות קיבלתי להתנסות את המוצרים .
לקראת חג השבועות שמחתי שתנובה יצאה עם מוצר כזה פרווה ללא לקטוז נראה חלבי אחרי הכל וטעים .
כשר פרווה, בכשרות בד"צ, צמחי מכיל סיבים תזונתיים, אינו מכיל גלוטן, ללא לקטוז, ללא כולסטרול .
מתכון לניוקי ברוטב קרם צמחי, פטריות וערמונים .
מצרכים :
500 גרם ניוקי תפוח אדמה מוכן קנוי
1 בצל קטן קצוץ דק
290 גרם קופסת שימורים פטריות שמפיניון חתוכות
100 גרם ערמונים מוכנים לאכילה (ניתן לקנות בסופר בשקית ואקום)
250 מ"ל – מיכל קרם צמחי לבישול 5% של השף הלבן
תיבול: כפית שטוחה אבקת מרק פרווה/אבקת פטריות, מלח ופלפל
אופן הכנה:
- מטגנים בצל במחבת עם מעט שמן עד להזהבה קלה.
- שוטפים במסננת את הפטריות ומוסיפים.
- מתבלים במעט מלח ופלפל. מבשלים
- מוסיפים את הערמונים הקצוצים, מתבלים ומערבבים כדקה.
- שופכים את הקרם צמחי ומביאים לרתיחה עד שקרם מסמיך.
- מבשלים את הניוקי לפי הוראות ההכנה המצוינות על גבי השקית (בישול במים רותחים).
- לאחר שהניוקי מוכן, מסננים ומעבירים למחבת עם הרוטב ומערבבים.
- מבשלים עד להקרמה והסמכה .
- מגישים חם .
בתאבון !
חג שבועות שמח וטעים
עריכה וצילמה לבנה רייזר LEVANA REISER
לאתר השף הלבן לחצו כאן.
#טעיםופרווה

















