מרכיבים
30 גרם חמאה
2 שיני שום מקוצצות
1 בצל סגול קצוץ
חצי כף סוכר
עגבניה קצוצה
500 גרם עגבניות מרוסקות
200 מ”ל שמנת לבישול
מלח גרוס דק
פלפל גרוס דק
אופן ההכנה
באמצעות מחבת ממיסים את המחאה ולאחר מכן מוסיפים את העגבניה,הבצל,השום,הסוכר ומאפשרים להם להאדות.
לאחר מכן מוסיפים את העגבניות המרוסקות וגם מוסיפים את המים עד לרתיחה וממשיכים לבשל כעשרים דקות.
באמצעות בלנדר או מעבד מזון או בלנדר מקל טוחנים את המרק עד להשגת מרק חלק ולאחר מכן מוסיפים את השמנת עם המלח והפלפל לפי הטעם.
בתאבון










