אני נוהגת להקפיא פירות מהקיץ ולהשתמש בהם בחורף.
אפשר להשתמש בכל פרי שאת אוהבים.
חומרים:
600 גר' שמנת מתוקה ( 2.5 מארזים )
50 גר' אבקת סוכר
3/4 כוס מיץ פסיפלורה
מעט פסיפלורה עם גרעינים
מיץ מליים אחד
1 כף קורנפלור.
הכנה:
את השמנת לקלחת (סיר קטן עם ידית ארוכה)
להוסיף את אבקת הסוכר, לערבב
להוסיף את מיץ הפסיפלורה
להוסיף את מיץ הליים,
להוסיף את הקורנפלור ולערבב.
לבשל 6 -7 דק',
ולמזוג לכוסות ולהעביר למקרר ל-3 שעות .
תיהנו












