חברת "מלח הארץ", היצרנית העיקרית של מלח בישראל, מחדשת ומשיקה: מלחיית "מלח הים האדום– מלח ים גס". המלחייה הותאמה במיוחד לטרנד הבישול החדש המביא יותר ויותר צרכנים ובשלנים להשתמש במלח גס.
ב"מלח הארץ" בחרו להשיק את מלחיית המלח הגס לקראת יום העצמאות שכן היא נוחה ויעילה לשימוש בהמלחת בשרים ובתיבול סלטים ומאכלים, גם מחוץ לבית.
גילוי נאות: את המוצר קיבלתי לבדיקה ולהתנסות.
המלח הגס של "מלח הארץ" הינו מלח משובח 100% טבעי, עתיר במינרלים טבעיים המצויים במי הים ובכללם קלציום, מגנזיום, אשלגן, אבץ, ברזל ויוד. המלח מופק ממימיו הצלולים של הים האדום, בתהליך טבעי, של אידוי מי הים בבריכות מלח הסמוכות לחופו הצפוני של מפרץ אילת. מי הים הצלולים, ותנאי האקלים הייחודיים לאזור (השמש האילתית היוקדת, והרוח המדברית החמה) מאפשרים קבלת מלח בעל ארומה מסעירה וייחודית המעשירה כל מאכל, ומעצימה את חווית הטעימה.
המלח מגיעה במלחייה מעוצבת ונוחה מאוד לשימוש
המלח הגס מתאים מאוד לבישול ולתיבול מנות שבהן מעוניינים להדגיש את המליחות ואת המרקם של המלח. כך למשל ניתן להשתמש בו להמלחת שקדים חלוטים, סלטים, אדממה ותפו"א, ניתן לזרות אותו כתיבול ועיטור מעל פשטידות ומאפים וכן ניתן להשתמש בו כמוליך חום בצליית עופות ודגים בטכניקת "תנור מלח".
לשיפור הטעם…מעט מלח גס במרק האפונה שלי…
את "מלח הים האדום– מלח ים גס" ניתן להשיג בכל רשתות השיווק, המרכולים והחנויות הפרטיות. הוא מגיע במלחיות מעוצבות ונוחות לשימוש. המלחיות, בעלות מכסה דו צדדי נוח לפתיחה ולסגירה, המאפשר לבזוק מלח בהתאם לאופן הרצוי ולכמות הרצויה.
המלחייה באריזת 500 גרם, בכשרות בד"צ.
מחיר מומלץ לצרכן : 7.90 ₪.
לאתר הבית של "מלח הארץ" ומוצרים נוספים תמצאו כאן בקישור
לעמוד הפייסבוק של "מלח הארץ" – כנסו כאן לקישור
כתבה וערכה: נדיה היבא














