היי חברים 🙂 איך שאני אוהבת את לוריאל!
יש להם סדרות חדשות שמטשטשות מצויין את הפגמים הקטנים. כל סדרה כוללת:
מייק אפ לכיסוי טוטאלי, ב-7 גוונים
פלטת קונסילרים הכוללת 5 גוונים להסוואת כל כתם או הבדל בגוון
התוצאה: מראה עור אחיד ומושלם, עמיד לאורך זמן
מחיר השקה מיוחד לחודש נובמבר 2017 לפלטת הקונסילרים – 65 ₪
מחיר השקה מיוחד לחודש נובמבר 2017 למייק אפ – 80 ₪
מצאתי לכם טיפים לשימוש מאת עדי פרג’י מנהלת הדרכה של לריאל פריז:
- הגוון הירוק מנטרל ביעילות איזורים אדומים, כגון אף מצונן ומגורה, קופרוז ופצעונים. הסיבה: ירוק ואדום הם צבעים מנוגדים/ משלימים, שעם הנחתם זה מעל זה- מנטרלים האחד את השני.
- תוכלו להשתמש בפלטת הקונסילרים תחת כל סוג של מייקאפ. הניטרול והכיסוי היעיל לא יבלוט אפילו תחת מייק אפ בעל גימור קליל, אלא יעניק לעור מראה חלק ונטול פגמים כקנבס.
- עיגולים כהים תחת העיניים? בדרך כלל, יש בהם אלמנט כחלחל או סגלגל. לכן, הקונסילר האמצעי, בז’ עם תת גוון כתמתם, יסווה אותם ביעילות.
- מעוניינים להעלות בדרגה את יכולת הכיסוי של טוטאל קאבר? השתמשו במברשת מייק אפ 02 על מנת למרוח את המייק אפ. הסיבים הצפופים שלה יסייעו במריחה אחידה, עם כיסוי הרמטי.
את מוצרי האיפור של לוריאל פריז ניתן להשיג: ברשתות הפארם, המזון, המשביר החדש לצרכן, ובפרפומריות המובחרות.
http://www.loreal-paris.co.il/












