להמליח חצילים במלח גס ולהרשות שעה.
לפרוס את החצילים לאורך(לא קלופים),להבריש בשמן,לקלות גריל עד לצבע חום משני הצדדים.
מרכיבים
בצל קצוץ
בשר טחון
2–3 עגבניות מרוסקות
תבלינים: מלח,פלפל,אבקת מרק עוף.
לטגן את הבצל,להוסיף בשר טחון ולערבב בכף עץ עד שהצבע משתנה.
להוסיף רסק עגבניות,עגבניות,תבלינים ומים במידת הצורך.
חומרים לציפוי:
1 כף מרגרינה או חמאה
2 כפות קמח
תבלין צהוב(קרי או כורכום)
רבע כוס מים
לבשל הכל יחד עד שלא יהיו גושים,להוריד מהאש ולהוסיף 2 ביצים שלמות. לבחוש מיד.
לסדר עם תבנית פיירקס שכבת חצילים,שכבת בשר ברוטב ועליה שכבה נוספת של חצילים.
לשפוך את הרוטב למעלה,ולהכניס לגריל עד שהציפוי משחים מעט.










