מג'דרה שלי

בחורה עם מחשב נייד

אני מכינה בדרך שלי כך-

מטגנים בצל ענק או שניים בפרוסות חצויות להזהבה ,

מוסיפים 2 כוסות עדשים חומים שטופים היטב ,

פלפל שחור,כמון, כף אבקת מרק עוף טובה ,מלח לפי טעם,חצי כפית פפריקה מתוקה ומעט חריפה,כפית תבלין טוסקנה…

מים רותחים פעמיים מגובה העדשים ואחר כך מוסיפים עוד אם צריך.

מביאים לרתיחה ומנמיכים אש .

מבשלים עד שכמעט רך,מוסיפים כוס אורז בסמטי ומבשלים בוחשים פעם אחת במשך הבישול וגורפים מלמטה למעלה הכל בסיר מכוסה.

לקראת הסוף מכבים אש .שמים מגבת ומכסים היטב במכסה ומשאירים לפחות לרבע שעה לפני שפותחים.

בנפרד מטגנים כמה בצלים בפרוסות להשחמה מלאה .

מחלקים לצלחות מפזרים בצל מטוגן ופלפל גרוס טרי עם כמה גרגירי מלח גס ומגישים עם יוגורט קר .

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.