חומרים:
1/2 שקית מדליוני תרד קפוא- מופשר
1 כוס תירס מתוק (מקונסרב)
1 ביצה
1/2 כוס גבינת פרמג'ן – מגורר
1/2 כוס גבינת גאודה- מגורר
1 מיכל קטן של שמנת עם פטריות
1 כף קמח (ללא גלוטן ) אפשר גם קמח רגיל
תבניות שקעים – חד פעמי
מלח+ פלפל שחור
מעט קינמון
הכנה:
את תרד לסחוט היטב,
להוסיף את הביצה , תירס וגבינות ולערבב.
להוסיף את רוטב שמנת עם פטריות ולערבב, להוסיף קמח ותבלינים
ולהעביר לתבנית חד פעמית משומנת.
לאפות בחום של 170 מעלות 20 דק' או עד שהתערובת תופחת מעט ומשחימה.
תיבנו.













