לקראת חג השבועות שבפתח, רשת קפה גרג חולקת מתכון פסטייה גבינות

בוקר טוב

קפה גרג פסטייה צלם אלעד גוטמן

לקראת חג השבועות שבפתח…
רשת קפה גרג חולקת מתכון – פסטייה גבינות

לקראת חג השבועות שבפתח, רשת קפה גרג חולקת מתכון – פסטייה גבינות. מנה המשלבת רכות וקריספיות, רעננות של טעמים במגוון של גבינות.

מתכון לפסטייה גבינות – כמות ל-10 רולים

מצרכים למילוי :

20 גרם שמן זית
60 גרם בצל קצוץ
50 גרם פטריות קצוצות
50 גרם גבינת צ'דר
50 גרם פטה 5%
100 גרם מוצרלה וצהובה
20 גרם חמוציות
20 גרם פטרוזיליה
1 כפית שטוחה קינמון
1 כפית שטוחה כמון
1 כף סילאן

עטיפה:

10 יחידות עלי סיגר
"דבק" עשוי מקמח ומים

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית, לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות, לקרר היטב את המילוי. לחמם תנור ל-220 מעלות
לשים 40 גרם מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2 ס"מ מהקצה, ולגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים. למרוח בשמן זית את הרולים, לפזר עליהם מעט סומסום. ולהכניס את הרולים לתנור למשך כרבע שעה עד שמשחימים.

לעיטור המנה מומלץ לזלף טחינה/סילאן לפי הטעם

בתאבון וחג שבועות שמח!