לחם תירס עם קימל

לא תמיד חייבים לחם עם קמח, המתכון הזה קליל ומהיר הכנה – האפייה לוקחת זמן, אבל מי סופר? 🙂

בחורה עם מחשב נייד

לחמם תנור: 200 מעלות 

חומרים:

3 כוסות חלב

3 ביצים

100 גר’ חמאה מומסת

21/2 כוסות  קמח תירס

3 כוסות גרגירי תירס

1/2 כוס קמח – אפשר להמיר לקמח ללא גלוטן

2 כפיות סוכר

שקית א. אפייה

 כפית מלח

1/2 כוס קימל ,עלי אורגנו קצוצים דק.

הכנה:

מערבבים את הנוזלי בקערה

בקערה נפרדת את היבשים.

מעבירים את הנוזלים ליבשים.

משמנים תבנית אינגליש גדול,. או למי שיש תבנית ללחם קראסט- תבנית מלבנית עם דופן גבוהה.

לאפות 60 דק'

ממליצה מראש להכפיל כמויות

לפרוס לאחר קירור