לחמם תנור: 200 מעלות
חומרים:
3 כוסות חלב
3 ביצים
100 גר’ חמאה מומסת
21/2 כוסות קמח תירס
3 כוסות גרגירי תירס
1/2 כוס קמח – אפשר להמיר לקמח ללא גלוטן
2 כפיות סוכר
שקית א. אפייה
כפית מלח
1/2 כוס קימל ,עלי אורגנו קצוצים דק.
הכנה:
מערבבים את הנוזלי בקערה
בקערה נפרדת את היבשים.
מעבירים את הנוזלים ליבשים.
משמנים תבנית אינגליש גדול,. או למי שיש תבנית ללחם קראסט- תבנית מלבנית עם דופן גבוהה.
לאפות 60 דק'
ממליצה מראש להכפיל כמויות
לפרוס לאחר קירור











