כשהוזמנתי לערב השקה של תערובת קמח ללחם הייתי סקפטית. מעצם היותי קונדיטורית, אני רגילה לשקול את המוצרים, לערבב אותם באופן מסודר ובהתאמה. כשניסיתי באותה השקה, להכין בצק (אפילו בלישה ידנית) גיליתי מוצר מופלא!
המדובר ב"לחם הבית": תערובות להכנת לחם ביתי בקלות. כל שעליכם לעשות הוא להוסיף 3 כוסות מים פושרים לתערובת וללוש אותה 6 דקות.
קיימים 4 סוגי תערובות להכנת לחם. כל אריזת "לחם הבית" שוקלת 1 ק"ג ומכילה כמות ל- 2 כיכרות לחם, מחומרי גלם איכותיים ביותר וללא חומרים משמרים.
"לחם הבית" מציע 4 סוגי לחמים, האהובים על הצרכן הישראלי:
• תערובת להכנת לחם כפרי עם גרעינים- מכילה קמח חיטה מלאה ועשירה בגרעיני חמנייה, פשתן ושיבולת שועל.
• תערובת להכנת לחם שיפון – מכילה כ- 50% קמח שיפון.
• תערובת להכנת לחם עם גרעיני חמניות- מכילה 20% גרעיני חמנייה.
• תערובת להכנת לחם בסגנון איטלקי עם חיטת דורום- מכילה חיטת דורום משובחת ונבט חיטה.
מאז שהייתי בהשקה (לפני מספר ימים), ניסיתי את מגוון הקמחים וכל אחד טוב מהשני. הכי אהבתי את השיפון, אבל זה עניין של העדפה ובחירה אישית. לכל לחם ניתן להוסיף תוספות שונות ומגוונות כגון: עגבניות מיובשות, פרג, מגוון של גרעינים למינהם, אגוזים ועוד.
מבחינתי המוצר הזה הוא להיט במטבחי – ממליצה לכם לנסות גם!















