
מנה שהתעלפתי עליה ,,, מתכון של רועי טל…. המוכשר
10 עלי סיגר חצויים
6 קישואים או זוקיני מגורד
חצי קג גבינת ריקוטה
100 גר׳ פרמז׳ן
2 שיני שום כתושות
מלח אטלנטי
פלפל גרוס לפי הטעם
חצי צרור פטרוזיליה קצוץ
חצי כוס קמח
איך מכינים:
מכינים את המלית
מערבבים בקערה את הריקוטה שום פרמזן והקמח
מתבלים במלח ופלפל
טועמים ומתקנים תיבול.
בתבנית סיליקון ( עם שקעים) כמו מאפי נס) מסדרים את חצאי עלי הסיגר .מרססים בספרי שמן זית בכדי שיידבקו למלית.
בתוכם מניחים 2 כפות גדושות במלית ,,
מקפלים את עלה הסיגר ומסובבים כמו סוכריה או מתנה…
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דקות , עד להזהבה.
מוצאים מהתנור
מוציאים מהתבנית. ב ע ד י נ ו ת.
מקררים קצת ומגישים.












