חומרים:
חבילת על מנגולד
1/2 ק"ג בשר טחון טרי
2 חצילים קלופים
1 בצל
1 מיכל של עגבניות מרוסקות
1 כף שמן זית
150 גר גבינת פרמז'ן מגוררת – אפשר להשתמש ב"גבינת" כפיר
מלח+ פלפל שחור+ פפריקה שום.
הכנה:
לשטוף את על הסלק ובעזרת סכין להוציא את החלק הלבן .
לטגן בצל במעט שמן זית, להוסיף את הבשר הטחון ולטגן קלות,
להוסיף שום+ תבלינים ואת העגבניות המרוסקות.
את החצילים הקלופים לחתוך לעיגולים דקים (1/2 סמ').
בתבנית לסדר את עלי המנגולד
להוסיף חצילים
להוסיף 1/2 מכמות הבשר ,
לפזר גבינה, ושוב עלי מנגולד וכו'.
לאפות ב 170 מעלות 40-50 דק' תלוי בתנור
תיהנו
















