לביבת תפוחי אדמה מלאה בכל טוב

בזמן שאתם צעקתם בשבוע שעבר על הקירות שלכם  שולנטיין היה אנטישמי כי לא היה לכם עם לחגוג את חג האהבה אני גיליתי שולנטיין  היה סוטה! ולנטיין  הוא זה שאתמול לקראת חצות הוציא את כל הסוטים מהמחילות שלהם ב-OKCupid וליל כל הסוטים נחגג ברחבי אפליקציות שוק הבשר.

השעה 22:00 הודעה מתקבלת מגברבר נטול חולצה עם גוף מעוצב בסגנון חלת שבת קלועה – היי חמודה, מה עושה הערב?? בא לך למרוח איזו פרוסה עם שוקולד?? תודה עניתי לו אני סובלת מעששת מתקדמת וחוץ מזה אפילו ברוטב של החריימה של ערב שבת לא הייתי טובלת אותך.

לקראת 23:00 כשהאווירה החלה להתחמם הודעה ממעסה אירוטי מתקבלת – היי תפוסת גב עליון ופרוצת דיסק L5 S1 מתאים לך לקראת חצות לחוות עיסוי רקמות עמוק בשיטה מיוחדת וחודרנית הכוללת שימון וגירוז הצירים?? ביקרתי כבר במוסך השבוע עניתי לו וחוץ מזה שאני ממש לא בקטע של מסאג' כולל הרפיה והפרייה.

והנה הגיעה שעת השין והודעת השיא מגיעה מזוג פטמות זקורות בזו הלשון : וואו אהבתי את המראה המלכותי שלך, מוכן להיות עבד שלך!! אני מצטיין בפינוקים רוצה לעסות לך את הרגליים לנקות לך את מה שנתקע לך בין האצבעות, לסדר לך גבות, למרוט לך שפם, לשטוף כלים, להעביר סמרטוט, לקפל כביסה ולהוציא את הכלב לטיול , הזמנתי אותו כי באמת שהתריסים פה צריכים איזה ניגוב ועל הדרך נתתי לו גם לגרד את תפ'חי האדמה ללביבת הענק שתכננתי ללבב לי!

16832327_10154898403741280_3606533508510667639_n

 

לביבת ענק

החומרים מתייחסים למחבת טפלון בינונית:

4 תפוחי אדמה בינוניים.

2 ביצים

2 כפות קמח

50 גרם גבינת צ'דר כתומה מגורדת או כל גבינה צהובה שעולה על רוחכם.

1 קוביית פטרוזיליה קצוצה של דורות

מלח ופלפל לפי הטעם.

20 גרם חמאה לשימון המחבת.

אופן ההכנה:

מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה וסוחטים היטב מנוזלים ומעבירים לקערה, מוסיפים את הביצים, הגבינה, הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.

משמנים את המחבת במחצית מכמות החמאה ומעבירים את התערובת לתוכה מכסים בצלחת  ו"מטגנים" כחמש דקות על אש בינונית, מנמיכים את האש ומטגנים עד להזהבה הופכים בעזרת את הצלחת את הלביבה משמנים קלות את המחבת ביתרת החמאה שנותרה ומחזירים את הלביבה בעדינות למחבת עד להזהבת הצד השני.

16649374_10154898403726280_6296941864982215489_n

 

בתאבון 🙂

 

* המוצרים התקבלו להתנסות *